Christian Wandel / Musiker, Sanger og Fotograf
Sangundervisning
Sangundervisning, vocalcoach København

Sangundervisning/Vocal Coach

Som Underviser i Rytmisk Sang kan jeg hjælpe dig på vej mod en god sangteknik samt arbejde med din musikalske udvikling.


Jeg er uddannet rytmisk sanger fra Det jyske Musikkonservatorium og har bl.a. været vocalcoach for sangere der søger ind på MGK eller konservatoriet, samt på studieindspilninger. Jeg kan bl.a. hjælpe dig med at lære din stemme bedre at kende og udvikle dens potentiale ved at give dig nogle konkrete øvelser og værktøjer du kan bruge i udviklingen af din stemme.


Jeg arbejder bl.a. med:

Rytmisk Sangteknik

Vejrtræning og støtte

Holdning

Improvisation

Fortolkning

Indspilning

Performance

Sangskrivning 

Jeg har siden mine teenage-år været vild med at komponere og skrive sange. Jeg har også i forbindelse med min uddannelse på Det jyske Musikkonservatorium haft sangskrivning/komposition som hovedfag, hvor jeg har arbejdet med at undervise andre i at skrive, komponere og arrangere deres egne sange.


Jeg kan tilbyde et forløb med sangundervisning kombineret med sangskrivning både indenfor det musikalske og tekstlige arbejde.


Undervisningen giver dig værktøjer til enten at komme igang med at skrive sange eller til at videreudvikle og forbedre de idéer du allerede har.


Forløbet er også egnet til efterskoler, højskoler, musikskoler, aftenskoler eller andre institutioner som har musik på programmet.