Christian Wandel / Musiker, Sanger og Fotograf
Om Fotografen
Fotograf Christian Wandel

OM FOTOGRAFEN

Mit navn er Christian Wandel. Jeg er 34 år og er egentlig uddannet som musiker, men har igennem det meste af mit liv også arbejdet rigtig meget med fotografi.


Interessen opstod i de sidste år i folkeskolen, hvor jeg for første gang fik stukket et digitalkamera i hånden. Det var et af de her store Sony Mavica med diskettedrev i. Alene det at man kunne se billederne med det samme og de redigeringsmuligheder det har givet at gå fra analog til digital, gjorde at jeg hurtigt fik sparet sammen til mit første kamera. Siden dengang er det blevet til langt over 100.000 billeder.


I dag benytter jeg Sony Alpha SLT-A77 mk II med forskellige objektiver, når jeg skal fotografere, og skal der tages billeder eller video fra luften har jeg også en DJI Mavic Air drone, der kan klare disse opgaver.

Som professionel fotograf har jeg bl.a. fotograferet møbler (PH Furniture), køkkener (Nettoline), familiefotos, bryllupsfotos, konfirmationsfotos m.m.


Her på siden vil du kunne se et udpluk af mit foto- og videoarbejde gennem de senere år.

Har du brug for en fotograf, er du altid velkommen til at kontakte mig.


/Christian Wandel


Christian Wandel, Foto

At arbejde med fotografi og fange øjeblikke, som aldrig kommer igen er på mange måder det samme som at optræde med musik. Her opstår magi i et splitsekund, hvor alle tilstedeværende elementer går op i en højere enhed og alt opnår en perfekt balance mellem mørk og lys, klar og slørret, på linje eller uden for linje samt mange andre faktorer.


Uanset om der er tale om et naturfoto, portrætfoto eller et familiefoto vil der altid være én altoverskyggende faktor: Lys.


Lyset er uanset motivet altafgørende for om et billede bliver perfekt eller ryger direkte i papirkurven. Jeg arbejder primært med naturligt lysindfald, men bruger naturligvis fotolys i de situationer, hvor det er nødvendigt.