Christian Wandel / Musiker, Sanger og Fotograf
Sanger til begravelse

MUSIK TIL BEGRAVELSE OG BISÆTTELSE

Sanger til begravelse og bisættelse

-En personlig sang til det sidste farvel


Der findes næppe ord for, hvor svært det kan være at sige farvel til en person man holder af. Men musikken kan i den grad være et godt hjælpemiddel til at sende ens kære godt af sted til bisættelsen eller begravelsen.


Det kan være en sang, som afdøde holdt af eller en sang som man forbinder med afdødes liv og person. Jeg hjælper selvfølgelig gerne med at finde frem til den eller de rette sange, hvis I har brug for hjælp.


Jeg optræder som udgangspunkt med eget klaverakkompagnement, men kan også godt synge accapella, hvis det er et ønske.


Til nogen bisættelser/begravelser, spiller jeg al musikken og akkompagnerer på klaver til fællessalmer, mens jeg til andre blot spiller en enkelt sang eller måske to sange. Uanset omfanget, går jeg altid meget op i at det bliver en personlig og nærværende musikoplevelse, der tager udgangspunkt i stemningen omkring begivenheden.


Jeg bliver også jævnligt spurgt om jeg vil spille lidt stemningsfyldt afdæmpet klavermusik inden ceremonien.


Jeg kører primært ud og optræder på Sjælland, Lolland, Flaster og Fyn, men kan også tilbyde musik til begravelse og bisættelse i Jylland.

Lydeksempler på Musik til Begravelse/Bisættelse

Forespørgsel


Fortæl gerne så specifikt som muligt, hvad I ønsker, hvor og hvornår Bisættelsen / Begravelsen skal foregå. I er også meget velkommen til at kontakte mig telefonisk på 20888159 til en snak omkring musikken til bisættelsen/begravelsen.

 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Ja
Nej
Ved ikke